Melko tasan 24h matkustettiin autolla, bussilla, jalan, junalla, lentokoneella ja taas kerran bussilla ja perillä Mui Nen beachillä oltiin iltapäivällä kolmen aikaan  (Suomen aikaan klo 10). Lento lähti ajallaan ja myötätuulessa lennettiin, joten oltiin puolisen tuntia etuajassa Ho Chi Minhin kentällä. Passintarkastuksessa jonotettii noin 30min, kunnes päästiin ulos kuumuuteen. Ah, ihanaa!

Bussi Saigonista  Mui Neen oli ilmastoitu (kylmä) ja siisti. Vajaan tunnin verran edettiin etanavauhtia miljoonien skoottereiden ja mopojen seassa, kunnes päästiin keskusta-alueelta pois, sen jälkeen matkanteko olikin jo ihan sujuvaa. Pienenä knoppitietona tähän väliin, että Saigonissa liikkuu päivittäin 11 miljoonaa mopoa/skootteria ja siihen päälle muutama miljoona autoa. Eli ihan ruuhkaisa kaupunki ja parkkitilat varmasti kiven alla. :D

Bussimatka kokonaisuudessaan kesti reilut viisi tuntia ja matkalla pidettiin 20min vessatauko. Muutoin matka kului lähinnä torkahdellessa aina jokuseksi minuutiksi kerrallaan ja maisemia katsellessa. Saigonin miljoonakaupungin vilske ja loputtomat rakennustyömaat (aivan tajuttoman korkeita kerrostaloja rakenteilla minne ikinä katsookin) vaihtuivat kivasti riisipelloiksi, lehmiksi ja pitaijaviljelmiksi.

Hotellille kun päästiin, oli päivä jo pitkällä, mutta ehdittiin vielä heittää aurinkovoiteet nahkaan ja käydä hakemassa rannalta ensimmäiset auringonsäteet. Ranta oli kovin tuulinen ja meri täynnä kitesurfareita, näkymät ihan kivat..

IMG_20160129_194121.jpgIMG_20160129_194318.jpg

Aurinko laski puolen kuuden jälkeen, joten käytiin syömässä aikainen illallinen ja ostettiin kaupasta tärkeimmät, minkä jälkeen painuttiinkin jo suihkun jälkeen peiton alle. Nyt siis unta palloon ja joku järki tähän vuorokausirytmiin, että loma voi kunnolla alkaa. :P 

Loppuun vielä ruokakuva, hyvää oli.

IMG_20160129_194442.jpg