Tänään ollaan vaan hikoiltu rannalla ja vähän viel altaalla. Tänään ilmeisesti on varsinaiset uuden vuoden juhlinnan ja välillä kuuluukin rummutusta, joka liittynee juhlavalmisteluihin... kai. :D 

Tänään saatiin myös uusia itänaapureita joukkoomme ja naapuritalon partsille olikin heti viritelty Venäjän lippu.. On ne hauskoja; aamupalalla täytetään termarit kahvilla ja hamstrataan muutenkin kaikkea, vaikka kertaakaan ei oo mikään ruoka loppunut. Ja ravintolassa sitten odotetaan palvelua omalla kielellä, koska toki täällä sitä pitäis osata.. Myö ei olla kiukuteltu vaikkei täällä selviä edes englannilla.  (Respasta kun kysyttiin rahanvaihtomahiksia, niin siellä osattiin kertoa vastaukseksi "sop", eikä edes mitään toista sanaa tohon kaveriksi vaikka yritettiin tarkentaa. :D )

Ainiin, mie oon taas ajautunut kaverustumaa  jonkun vähän erikoisen tyypin kanssa (älä pliiiis eksy tänne lukemaan ja jos eksyt, niin terkkuja Itä-Suomen tytöiltä). Lappalainen, päälle 50v, mies on jo useampana päivänä ilmestynyt jutustelemaan (miun kaa tietenkin koska Tiia ei juttele :D ), mutta tänään päästiin asiaan, eli naisiin. Jouduin keskeyttämään rannalla lueskelut, kun lappalainen halusi kertoa tapaamastaan naisesta ja soittaa pari hänen laulamaansa kappaletta.. no mikäs siinä. Siinä sitten kuuntelin tarinaan miten he olivat tavanneet Roomassa ja tää nainen halusi nyt oppia puhumaan suomea. Ne oli kuulemma Laura Voutilaisen biisejä joita tää nainen lauloi suomeksi ja kieltämättä vähän loppui jo kommentit kesken kun biisejä vaan tuli ja miesraukka oli ihan onnesta sanattomana. Lopulta selvis, että nainen sattuu olemaan myös nunna ja hetken aikaa voivoteltiin että miten pitikin sattua, mutta kuulemma nunna muuttaa kohta Suomeen niin ei se oo niin justiinsa.. 

Muita suomalaisia täällä ei oo paljon näkynyt, muutama pariskunta vain. Janiinkaan ei olla vielä törmätty. ;)